Ma Baker zobena pločica odlična je suputnica u svakodnevnim avanturama, uvijek spremna za brzinsku konzumaciju u žurnim situacijama.

Na pitanje gdje kupiti Ma Baker zobene pločice, odgovor je – gotovo svugdje!

Ma Baker Giant Bars pločice, uključujući vegan pločice i proteinske pločice, kao i Sugar’d Out pločice bez šećera moguće je nabaviti u brojnim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

U supermarketima:

Spar

Plodine

Tommy

Ribola

Victa

Jagoda

Decentia

u trgovinama:

Velpro

Vrutak

na kioscima Kiosci, kao i na benzinskim postajama:

Crodux

Lukoil

ina

Giant Bars pločice uvijek na dohvat ruke – kupi online!

Ma Baker slasne zobene pločice pobrinut će se za to da vam nikad ne pomanjka energije i snage, pružajući dugotrajan osjećaj sitosti bez osjećaja težine.

Pločice bez brašna napravljene su od najkvalitetnijih sastojaka: zobi, voća, orašastih plodova i ukusnih preljeva s okusom osvježavajućeg jogurta i aromatične čokolade.

Osim na navedenim prodajnim mjestima, zobene pločice Ma Baker Giant Bars pločice moguće je kupiti i online: pojedinačne pločice u 27 različitih okusa, ali isto tako cijelo pakiranje ukusnih Ma Baker zalogaja!

Vegan pločice iz Ma Baker ponude su prikladne za vegetarijance i vegane. Za izradu Giant Bar zobenih pločica upotrebljavamo samo kvalitetne i zdrave namirnice, koje dolaze direktno iz prirode.

Bogate proteinima i bez dodanih šećera

U bogatoj Ma Baker ponudi posebno se ističu Sugar’d Out pločice bez dodanih šećera te Giant Bars proteinske pločice koje sadrže puno proteina iz zobi i sirutke.

Omiljene među sportašima i svima onima koji paze na liniju, Giant Bars pločice pružaju zavidne razine energije, kao i razne zdravstvene dobrobiti za organizam.

Proteini su tu za snagu, ugljikohidrati za energiju, a vitamini i minerali za imunitet te dobro raspoloženje.

Raznoliki okusi tropskog i bobičastog voća, orašastih plodova i slatkastih preljeva čine ukusan i visoko hranjiv obrok za svako doba dana!

Pristupačan i zdrav “brzinski” obrok

U kategoriji zdravih i cjelovitih obroka i međuobroka, Ma Baker Giant Bars pločice cjenovno su vrlo pristupačne; pogotovo ako se uzme u obzir da su pune zdravih hranjivih tvari.

Proizvedene od najkvalitetnije zobi, ove divovske pločice već 25 godina oduševljavaju nepca diljem Europe i svijeta. Giant Bars pločice dolaze u čak 27 kreativnih okusa.

Zdrave zobene pločice Ma Baker moguće je kupiti u većini gradova i mjesta po Hrvatskoj. Široka distribucija raznih okusa rezultat je povećane potrebe za zdravim gotovim obrocima na tržištu.

Brašno nije uključeno u sastav Ma Baker zobenih pločica te ih to čini laganim obrokom koji iza sebe ne ostavlja osjećaj težine.

Ovaj “džepni obrok” idealan je doručak za dane koji su pretprani obavezama, kao i odličan obrok bogat proteinima nakon odrađenog treninga.

Ma Baker Giant Bar predstavlja visoko vrijedan obrok pogodan za sportaše, vegetarijance i vegane. Bilo da se radi o doručku, međuobroku ili večeri, zobena pločica je odličan izbor.

Zdrav i cjelovit obrok sada je nadohvat ruke! Ma Baker pločice obogatit će svaki jelovnik, a njihovi razni slasni okusi uljepšat će svaki dan.

Ma Baker obitelj ovdje je da vam stavi osmijeh na lice. Probajte sve okuse!