O nama – Ma Baker zobene pločice

Postojimo već 25 godina!

Ma Baker je plod obiteljske i prijateljske suradnje. Velika Ma Baker obitelj već godinama nastoji usrećiti nepca diljem svijeta.

Svaki zalogaj je čisto zadovoljstvo jer koristimo samo najkvalitetnije i najfinije namirnice.

Ukusne zobene pločice raznih okusa nastaju u Velikoj Britaniji, a proizvode se od najkvalitetnije zobi.

Raznolike kombinacije zobi, voća, orašastih plodova i slatkih preljeva rezultat su dugotrajnog truda te dugogodišnje težnje kvaliteti.

Ma Baker zobene pločice na tržištu su već 25 godina, a omiljene su kao doručak ili međuobrok svim generacijama diljem Europe i svijeta.

Zobene pločice kao izvor energije i zdravlja

Baza za sve pločice Ma Baker obitelji je ukusna, kvalitetna zob, porijeklom iz Velike Britanije. Bogata dijetalnim vlaknima i zdravim ugljikohidratima, zob je idealna namirnica za kreiranje cjelovitog i hranjivog obroka.

Zob spada u kategoriju supernamirnica, što znači da svojim uravnoteženim sastavom hranjivih tvari pruža optimalne zdravstvene dobrobiti te zavidne razine energije. Superhrana pruža organizmu sve što mu je potrebno.

Zob u kombinaciji s drugim supernamirnicama, kao što su tropsko voće, bobičasto voće i orašasti plodovi, pun je pogodak za cjelovit obrok u bilo koje doba dana.

Ova niskokalorična žitarica obećava poboljšati sportsku izvedbu, pamćenje i živčani sustav, imunološki sustav te zdravlje i izgled kože. Osim toga, sadrži obilje dijetalnih vlakana koja unose ravnotežu u probavni sustav i produljuju osjećaj sitosti.

Pločice po mjeri modernog čovjeka

Ma Baker zobene pločice sadrže razne vitamine, minerale i druge hranjive tvari te opskrbljuju energijom za cijeli dan. Omiljene su među sportašima, zaposlenima, studentima i školarcima, kojima je potrebno puno energije u kratkom vremenskom roku.

Uz današnji ubrzan tempo života, mnogima ne ostaje puno vremena za pripremu zdravih i visoko hranjivih obroka. Ma Baker zobene pločice gotov su obrok spreman za konzumaciju, koji pruža sve potrebne hranjive tvari, a usto je vrlo zasitan!

Dio Ma Baker obitelji su i proteinske pločice, koje su dodatno obogaćene proteinima iz prirode - iz sirutke i zobi.

Za one koji ne prakticiraju ili nastoje smanjiti unos šećera u organizam, tu su i Sugar’d out zobene pločice bez šećera u tri kreativna okusa.

U Ma Baker ponudi također se nalaze dobro poznate Giant Bar pločice, kao i vegan pločice, koje se sastoje isključivo od namirnica biljnog porijekla.

27 kreativnih kombinacija okusa

Ma Baker zobene pločice dolaze u čak 27 kreativnih okusa. Pogodne su za vegane i vegetarijance, a oni koji se bave sportom i fizičkom aktivnošču ili su na posebnim planovima prehrane za mršavljenje ih obožavaju.

Ono što Ma Baker zobene pločice čini posebnima su detalji: svaka kreativna kombinacija okusa osmišljena je s posebnom pažnjom na sitnice koje stvaraju okus za pamćenje.

Ove divovske pločice dolaze u najrazličitijim kombinacijama s voćem i raznim dodacima – u ponudi je sve od tropskih okusa manga i kokosa, preko raznih kombinacija s orašastim voćem kao što su kikiriki, pekan orah, badem i pistacija, sve do kreativnih spojeva s bobičastim voćem.

Neke od pločica prelivene su ukusnim preljevima od jogurta i belgijske čokolade, a neke sadrže sočne komadiće čokolade.

Široka lepeza izbora ukusnih zobenih pločica omogućuje svima da pronađu okus koji im odgovara. Hranjive tvari iz Ma Baker Giant Bar pločica imaju mnoge zdravstvene dobrobiti po organizam.

Za dobro raspoloženje pobrinut će se odlični okusi, a za zdravlje vitamini, minerali, proteini i vlakna. Ma Baker pločice osigurat će dugotrajan osjećaj sitosti i zavidne razine energije – bez osjećaja težine.

Novi okusi su već u izradi, zato požurite s isprobavanjem postojećih kombinacija!

Kupi -link