Proteinske pločice

Novi dizajn Protein pločica!

Najbolje proteinske pločice su one koje pružaju puno proteina i snage, a da pritom sadrže male količine šećera i malo kalorija. Proteinske pločice savršene su za povećanje energije i izgradnju mišića, a čine odličan međuobrok ili zamjenski obrok. 

Naše proteinske žitne pločice odličan su izvor energije, a dolaze u četiri kreativna okusa!

Prikazuje 1-8 od 8 proizvoda

Izgradnja mišića uz odlične okuse

MaBaker proteinske zobene pločice su slatko zadovoljstvo koje se uspješno brine za brz oporavak i jačanje mišića nakon tjelesnog napora. Kreativni okusi čokoladnog brownieja, banane i čokolade, maslaca od kikirikija te borovnica obogaćeni su s čak 20 grama proteina, što ih čini omiljenima među sportašima i rekreativcima.

Proteini su posebno važni za sve one koji se bave vježbanjem ili drže dijetu te paze na unos kalorija. Zato visok udio proteina čini ove pločice vrlo popularnim međuobrokom među sportašima. MaBaker proteinske pločice pomažu pri mršavljenju i odlične su za održavanje dobre figure!

Zasitne su i tijelo opskrbljuju snagom, a ne sadrže šećer niti brašno. Korištenje MaBaker proteinskih pločica dobar je trik za ublažavanje apetita, pogotovo tijekom dijete. MaBaker pločice praktične su za korištenje, čine zdrav i cjelovit obrok te su ukusne u svako doba dana

Proteini za snagu, zob i voće za imunitet i probavu

Nedovoljno proteina u organizmu rezultira umorom, iscrpljenošću i nemogućnošću lagodnog izvršavanja svakodnevnih radnji. Proteini grade mišiće i zaslužni su za opskrbu tijela energijom koja mu je nužna za normalno funkcioniranje.

Bez proteina, nema snage, niti mišića. Zato je izrazito važno brinuti se o unosu zdravih bjelančevina u organizam. Pogotovo za sportaše i one koji se bave fizičkim aktivnostima u većoj mjeri, proteine se preporučuje unositi u organizam svakodnevno, redovito i iz različitih izvora.

Zob obiluje dijetalnim vlaknima i zdravim ugljikohidratima, voće je puno vitamina koji štite imunitet, a proteini iz MaBaker proteinskih pločica su tu kako bi osigurali snagu. MaBaker proteinske pločice tako čine cjelovit obrok koji pruža sve potrebne hranjive tvari. 

U slučaju umora i iscrpljenosti nakon treninga, proteinske pločice savršeno su rješenje koje vraća energiju u trenu. Najbolje je uvijek imati jednu sa sobom – MaBaker pločica dobro će doći u teretani, na pikniku, kao i na planinarenju te na pauzi od posla ili predavanja.

Proteinske pločice za vitku liniju 

Jedna MaBaker proteinska pločica sadrži čak 20 grama proteina na ukupno 90 grama, koliko iznosi njezina ukupna težina. Stoga već pola pločice (45 grama) uspješno zadovoljava glad sa samo 200 kalorija! 

Osim izvrsnih okusa, MaBaker proteinske pločice osigurat će da budete dugo siti i da uživate u svakom grizu. Osim što su zasitne, one pružaju puno hranjivih tvari i dugotrajno opskrbljuju tijelo energijom. Pločice bez brašna i šećera pogodne su za vegane i vegetarijance.

Pristupačna cijena ovog kvalitetnog i zasitnog obroka čini ih lako dostupnima za sve. Zdrav obrok na dohvat je ruke, a usto je odličnog okusa. Nikada nije bilo jednostavnije zdravo se hraniti i brinuti o unosu hranjivih tvari!

Kliknuti na Gdje Kupiti za više informacija.

Zob kao supernamirnica

Dobrobiti zobi kao namirnice su mnogobrojne. Redovita konzumacija proizvoda od zobi poboljšava cjelokupno stanje organizma, opskrbluje ga energijom i potrebnim hranjivim tvarima. Zato se zob i zobene pahuljice najčešće svrstavaju u kategoriju superhrane.

Zobene pahuljice obiluju zdravim vlaknima (beta-glukanima), što ih čini savršenim izborom za doručak ako je ono što tražite jutro puno energije i dan bez gladi. MaBaker zobene pločice su također odličan izvor magnezija!

Kao baza MaBaker pločica, zob je zaslužna za dugotrajan osjećaj sitosti i energiju koja traje cijeli dan. Zbog vlakana koje sadrži, zob se u tijelu polako apsorbira, što rezultira osjećajem sitosti. S MaBaker proteinskim pločicama nema gladi!

Sve što je tijelu potrebno da bi se osjećalo snažno, sito i puno energije su proteini, nešto ugljikohidrata i vlakana te puno vitamina. MaBaker zobene pločice sadrže sve od navedenog! Zahvaljujući tome, ove proteinske pločice predstavljaju savršen snack; dok ste u pokretu, ali i dok zasluženo odmarate.