Pločice bez šećera

NOVO!

Ukusne zobene pločice bez dodanih šećera u tri kreativna okusa

Prikazuje 1-3 od 3 proizvoda

Prirodni šećeri iz voća

Ukusne Sugar’d Out pločice bez dodanih šećera nutritivno su hranjive i prirodno slatke. Ove pločice osmišljene su posebno za sve one koji ne žele nikakve dodane šećere u svojim obrocima i jelovnicima. Sugar’d Out pločice sadrže samo prirodne šećere iz voća. Dolaze u tri izvrsna okusa: marelica, kupina i borovnica.

Ove namirnice spadaju u kategoriju superhrane. Drugim riječima, to je hrana bogata nutrijentima koji pružaju razne zdravstvene dobrobiti.

Kombinacije osvježavajućeg voća i kvalitetnih zobenih pahuljica čine ukusne i nutritivno bogate zalogaje.

Ove zobene pločice cjelovit su i hranjiv doručak, a također mogu poslužiti kao zdrav i zasitan međuobrok.

Zobena pločica bez šećera može biti i odlična zamjena za desert. Naime, premda ne sadrže dodatne šećere, Sugar’d Out pločicama sladak okus daju prirodni šećeri koji se nalaze u voću.

Marelica, kupina i borovnica

Voće sadrži važne ugljikohidrate, vitamine, minerale, biljna vlakna i druge hranjive tvari koje doprinose cjelokupnom zdravlju organizma. Fruktoza, prirodni šećer koji se nalazi u voću, potreban je organizmu u umjerenim količinama.

U usporedbi s drugim namirnicama, voće sadrži vrlo malo kalorija. Svakodnevna konzumacija voća zdrava je i poželjna!

Marelica je voće koje sadrži vrlo malu količinu fruktoze (najmanje od svih voćki), dok su kupina i borovnice vrlo bogate ovim prirodnim šećerom.

Konzumacija fruktoze iz voća ne izaziva nagle promjene u razini glukoze u krvi, kao neki drugi šećeri i zaslađivači. Zato ova vrsta šećera iz voća spada u skupinu namirnica koje imaju niski glikemijski indeks.

Konzumacija hrane s niskim glikemijskim indeksom preporučuje se osobama s dijabetesom i svima koji nastoje smanjiti unos kalorija.

Naše zobene pločice bez dodanih šećera stoga su idealne za osobe koje paze na unos šećera, sportaše i sve one koji drže dijetu iz raznih razloga.

Redovito konzumiranje voća dokazano može pomoći u mršavljenju i prevenciji prekomjerne tjelesne težine, doprinijeti boljoj probavi te zaštititi tijelo od kroničnih bolesti, moždanog udara i nekih oblika raka.

Vitamini i vlakna, bez brašna i šećera

Kao i voće, zobene pahuljice iz naših žitnih pločica imaju vrlo malu energetsku vrijednost. Usto, zob je žitarica koja sadrži mnoštvo dijetalnih vlakana. Ona doprinose zdravoj probavi i pomažu u mršavljenju.

Vlakna se savjetuje unositi u organizam ujutro ili tijekom dana, kako bi organizam “napunila” energijom za cijeli dan. Ova zdrava topljiva vlakna također pomažu u snižavanju razine kolesterola te smanjuju apsorpciju glukoze, koja može imati štetne posljedice po organizam.

Osim dijetalnih vlakana, naše zobene pločice sadrže pozamašne količine vitamina i minerala iz voća s kojim ih pripremamo.

Voćni obroci pomažu organizmu u zaštiti protiv bolesti, a ujedno ga opskrbljuju prijeko potrbenim hranjivim tvarima. Zobene pločice s voćem su praktično rješenje za redovit unos zdravog voća u organizam!

Budući da Sugar’d Out zobene pločice ne sadrže brašno niti dodane šećere, one su idealne za sve one koji paze na tjelesnu težinu ili pokušavaju smršaviti.