Vegan

Ma Baker vegan pločice dolaze u raznim bojama i raznovrsnim okusima, a osim što ne sadrže mlijeko niti jaja, u njima nema ni trunke brašna. Giant Bar vegan pločice dolaze u čak 20 različitih kombinacija okusa! Svaka pločica je jedinstvena i posebna na svoj način.  

Prikazuje 1-19 od 19 proizvoda

Vegan pločice za modernog čovjeka 

Veganske opcije su u današnje vrijeme sve popularnije i sve traženije, i to s razlogom. Odlični okusi postoje u svijetu prehrane na bazi biljaka, a Ma Baker pločice su pravi dokaz za to. 

Najkvalitetnije zobene pahuljice pune zdravih dijetalnih vlakana, u kombinaciji s voćem i orašastim plodovima, čine cjelovit obrok pun zdravih hranjivih tvari. 

Ma Baker zobene pločice obogaćene su vitaminima i mineralima, a usto i zdravim ugljikohidratima te vlaknima, koja i one najaktivnije dugo drže sitima. 

Zasitne vegan pločice ručno se proizvode od kvalitetnih i pažljivo biranih namirnica. Svaka pločica osmišljena je na način da osigurava puno energije te ujedno pruža izvrstan osjećaj sitosti i okus za pamćenje!

Ma Baker pločice idealne su za one dane; kada ne ostaje vremena za pripremu zdravog međuobroka, kada je pauza od posla prekratka za pripremu ukusnog jela, kada je vrijeme za piknik i zdravi, veganski snack ili za cjelovit i hranjiv doručak bez puno truda. 

Ubrzan tempo života više nije izgovor za nezdrave odabire! Uz Ma Baker vegan pločice svaki jelovnik postaje bogatiji, raznovrsniji i šareniji! 

Superhrana na biljnoj bazi 

Ma Baker Giant Bar pločice odličan su obrok ili međuobrok za vegane i vegetarijance kojima je stalo do zdravog načina života i unosa kvalitetnih namirnica u svoje jelovnike.

Mnoge namirnice iz vegan pločica spadaju u kategoriju superhrane, što ih čini nutricionistički vrlo hranjivima te blagotvornima za organizam. 

Superhrana je posebno bogata hranjivim tvarima, vitaminima i mineralima. U ovu kategoriju spada većina voćaka i orašastih plodova, kao i zob, ukusna žitarica koju koristimo kao bazu za sve pločice. 

Pomno planirani omjeri pojedinih namirnica u Ma Baker zobenim pločicama rezultiraju vrhunskim okusima, kao i zadovoljenim dnevnim potrebama organizma za hranjivim tvarima.

Okusi kao što su borovnica, marelica, mango, pistacija, pekan orah, badem, lješnjak i jabuka – oduševit će Vas!

Pristupačna cijena ovog kvalitetnog veganskog obroka čini ga lako dostupnim „za svaki džep“. Zdrav i cjelovit obrok na dohvat je ruke, a usto je odličnog okusa. Nikada nije bilo jednostavnije zdravo se hraniti!

Kliknuti na Gdje Kupiti za više informacija.

Uklapaju se u jelovnik svakog vegana

O finim veganskim pločicama sanjaju svi vegani, ali i drugi, čija prehrana nije isključivo temeljena na bazi biljaka.

Ma Baker vegan pločice oduševljavaju vegane i vegetarijance, ali i sve ostale slatkoljupce! Ono što je važno jest da ove zobene pločice pružaju zavidne razine energije, snage te hranjivih tvari. 

Prilikom proizvodnje Ma Baker Giant Bar zobenih pločica, pazimo da zadovoljimo svaki ukus te da si svatko može pronaći ponešto dobrih kombinacija okusa u bogatoj ponudi. Usto, ulažemo puno truda u odabir najkvalitetnijih namirnica koje će unijeti raznovrsnost u svaki jelovnik.

Vegan pločice mogu poslužiti kao veganski obrok, primjerice doručak ili kao zamjena za cjelovit obrok bez namirnica životinjskog porijekla. Veganskih opcija ne nedostaje u Ma Baker ponudi – jer je većina Giant Bar pločica napravljena isključivo na biljnoj bazi.

Žitarice, voće i orašasti plodovi preporučuju se svakome, neovisno o vrsti prehrane ili dijete. Namirnice biljnog podrijetla dokazano pružaju puno energije bez osjećaja težine i umora!

Stoga su vegan pločice idealne za sportaše i sve one koji se bave fizičkom aktivnošću u većoj mjeri. Ma Baker Giant Bar pločice pružaju osjećaj snage koji traje cijeli dan.