Poštovani korisnici www.mabaker.hr web trgovine,

Molimo Vas da prije korištenja naših usluga, pažljivo pročitate slijedeće uvjete. Svaka posjeta ovoj stranici, kao i svaka kupovina, znači da ste uvjete pročitali i da ste suglasni s njima u potpunosti.

Ukoliko se ne slažete s uvjetima stranice, molimo da istu ne koristite.

Web stranica u vlasništvu je tvrtke NILA MEDIA GRUPA d.o.o. koji zadržava pravo da u bilo koje vrijeme ažurira, briše, mijenja ili na neki drugi način uređuje ove Uvjete korištenja.

Želimo Vam dobrodošlicu!

1. NAČINI PLAĆANJA

Jednokratno: T-COM PayWay (MasterCard, Visa,Maestro, Diners) i PayPal.

Plaćanje po ponudi: Na Vašu e-mail adresu stići će ponuda sa svim potrebnim podacima za uplatu. Nakon vidljive uplate narudžba se obrađuje.

Plaćanje pouzećem: Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da svoj račun platite (isključivo gotovinom) dostavljaču prilikom dostave vaše pošiljke na željenu adresu. Usluga plaćanja pouzećem naplaćuje se 5,00 kn neovisno o visini narudžbe.

2. Uvjeti dostave i isporuke

Dostava proizvoda koje ste naručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem dostavne službe InTime.

Za plaćanje pouzećem na ukupan iznos bit će nadodana naknada u iznosu od 5,00 kn.

Fiksni iznos dostave iznosi 30kn za sve narudžbe do 199kn. Iznad 199kn (za kutiju ili 20 pločica) dostava je BESPLATNA.

3. Uvjeti povrata i reklamacije

Povrat novca: Kupac ima pravo na povrat novca u roku od 14 dana od dana kupovine, bez obrazloženja, pod uvjetom da proizvod nije korišten, te da je vraćen u originalnoj abmalaži zajedno s popratnom dokumentacijom.

Povrat proizvoda: Kupac može zamijeniti proizvod u roku od 30 dana od dana kupovine i to za cjenovno isti ili skuplji proizvod, pod uvjetom da proizvod nije korišten, te da je vraćen u originalnoj abmalaži zajedno s popratnom dokumentacijom.

Reklamacije neispravnih proizvoda: Za proizvode koji su zaprimljeni neispravni, kupac ima pravo zamjene u roku od 14 dana od kupovine.

Garancija za proizvode vrijedi ukoliko za reklamirani proizvod postoji ovjereni jamstveni list proizvođača, račun te originalna ambalaža.